Om oss2023-10-23T14:45:38+01:00

Om oss

Vårt mål da vi startet opp var å skape den mest innovative nettbutikkløsningen på markedet. Vi mener at vi har klart dette, og det håper vi også våre kunder vil oppdage. Vår løsning er bygd på grunnlag av over 15 års erfaring med netthandel. Andreas Nilsen, grunnlegger av KomplettNettbutikk startet sin første nettbutikk i 1998. Han har bygd opp og er gründeren bak firmaet Boardshop.no, som i dag er en av landet største nettbutikker innen actionsport. Her jobbet han fram til 2016. Denne erfaringen, ga et unikt utganspunkt for å utvikle den perfekte nettbutikkløsningen. Vårt hovedfokus er å tilby tekniske løsninger som er overkommelig for de fleste. Vi ønsker å tilby den mest fleksible og innovative løsningene, alt med underliggende mål om å selge bra og legge opp til effektiv drift av nettbutikken. Nettløsningen skal ha en pris som er overkommelig for enhver gründer, men som likevel er full av muligheter og funksjoner som gir rom for stor vekst.

Vi begrenser ikke våre løsninger, fordi nettbutikken ikke skal være en stopper for vekst. Den beste løsningen, til best pris fra dag én.

Andreas deler gjerne av sin kompetanse for å veilede på veien videre med din nettbutikk. Vårt fokus er at alle som starter nettbutikk gjennom oss skal lykkes. Ta kontakt på telefon: 900 333 15 eller bruk vårt kontaktskjema.

Andreas Nilsen, komlettnettbutikk.no
Andreas Nilsen
Gründer

Min første nettbutikk startet jeg da jeg var 16 år. Etter 15 år med netthandel, ser jeg nå frem til å hjelpe andre gründere realisere sin drøm. Ring meg gjerne for en hyggelig prat om hvordan drive en effektiv og lønnsom nettbutikk.

Mobil: 90033315

Andreas Nilsen, komlettnettbutikk.no
Mads Oliver Jenssen
Teknisk ansvarlig

Jeg ble gründer tidlig og drev medieproduksjon lenge før eget firma ble startet på 18årsdagen. I senere år ble jeg utdannet lærer for videregående skole og har blant annet undervist i webutvikling (HTML, CSS, JavaScript og PHP), entrepenørskap, design og videoproduksjon. De siste årene har jeg jobbet utelukkende som webutvikler, men opplever breddekunnskap og formidlingsevne som viktige verktøyer for å kunne lage brukervennlige og ukompliserte nettbutikkløsninger.

Med bransjens stadig økende behov for effektivisering, har de siste årene i stor grad blitt brukt til å utvikle integrasjoner mellom nettbutikk og betalingsløsninger, regnskapssystemer, fraktløsninger osv., slik som Vipps, Klarna, Nets, Fiken, Tripletex, Visma, Bring, Postnord, Consignor, Logistra, for å nevne noen.

Mobil: 90033315