Regnskap, lønn og support til fastpris2023-05-22T12:09:06+01:00
Lage nettbutikk

Regnskap, lønn og support til fastpris

Forutsigbarhet er viktig for alle. Hos oss får kundene fastpris på alle tjenester innen regnskap, lønn og support. Vi fakturerer ingenting for å hjelpe til med regnskaps- eller Tripletex relaterte spørsmål.

Gratis oppsett av Tripletex

Når engasjementet starter hos oss gjennomfører vi et digitalt oppstartsmøte hvor vi kartlegger bedriftens behov, og skreddersyr oppsettet i Tripletex med nødvendige moduler og integrasjoner. Tripletex-abonnement faktureres direkte fra leverandøren.

Gratis overflytting av regnskapet

Vi hjelper til med hele prosessen for å flytte bedriftens regnskap over til One Accounting og vi gjør det kostnadsfritt.

Fiken betalingsløsning

Egen kontaktperson

Hos One Accounting får du/dere en dedikert kontaktperson. Tripletex er et skybasert regnskapssystem hvor du/dere til enhver tid har full tilgang og innsikt i et ajour regnskap.

One Accounting priser

Med enkel prisstruktur kan du være trygg på at det ikke vil tilkomme en masse tilleggskostnader. Prisene baseres på din årlige omsetning.

alle priser er oppgitt eks.mva. Abonnement faktureres årlig av One Accounting.

0-3 mill.

NOK3500pr.mnd

2-6 mill

NOK5000pr.mnd

6-10 mill

NOK7000pr.mnd

10 mill eller mer

Lønn (tilvalg):

  • 1-5 ansatte 500,-
  • 6-10 ansatte 800,-

Komplett årsregnskap med ligningsdokumenter: 6.000,- per selskap pr. år

*Bestillingen er bindende, men betinger at «uttalelse fra eksisterende regnskapsfører» kommer tilbake uten anmerkninger. One Accounting innhenter denne uttalelsen. Endelig avtale til signering blir oversendt i etterkant. Oppstart av engasjement ved utløp av oppsigelsestid hos nåværende regnskapsfører.

Registrer deg her!